Drijvende kracht achter KuddeCoaching

Bianca (1982) is de oprichtster van Horsebuddy en KuddeCoaching.
Bij Horsebuddy coacht zij individuele personen met een hulpvraag, is zij zorgaanbieder binnen verschillende gemeentes en is zij gespecialiseerd in het coachen van kinderen, jongeren en volwassenen met een diagnose zoals adhd en autisme.

Bianca heeft een jarenlange achtergrond in gehandicaptenzorg, en met name mensen met een lichte verstandelijke beperking en (heftige) gedragsproblematiek.

In 2011 heeft zij de opleiding Equine Assited Coach (paard geassisteerde coaching) level 1 gevolgd aan de Educatief Centrum Keulseweg, de eerste (en enige) opleiding die NOBCO en EMCC geaccrediteerd is.
Sinds 2011 ook werkzaam als coach en in de jaren die volgde heeft zij Equine Assisted Coaching level 2 gevolgd, Systemisch coachen en verschillende cursussen op het gebied van teamcoaching.

Door haar ervaringen in dienstverband is Bianca gefascineerd geraakt door de dynamiek binnen teams.
Binnen Horsebuddy coachte zij met grote regelmatig teams en hier wilde Bianca zich verder in door ontwikkelen en heeft zij in 2017 de opleiding Teamcoaching gevolgd en afgerond.
In 2019 is KuddeCoaching opgericht, zodat zij zich steeds meer kan richten op teamcoaching.

Bianca heeft ook een training Motiverende GespreksVoering (MGV) gedaan en zij is inmiddels bij 3 paardencoach opleidingscentrums docent.

De paarden van KuddeCoaching

Bij KuddeCoaching maken we tijdens het coachen met paarden nadrukkelijk gebruik van denatuurlijke gedragingen van de paarden. Daarom leven ze bij ons in een zo natuurlijk mogelijke leefomgeving, de zogeheten Paddock Paradise.

Onze kudde voor coaching met paarden bestaat momenteel uit

paardencoaching

Livia

Livia is een vosbonte Shetlandpony, merrie uit 2010.

paardencoaching

Labelle

Labelle is een Appaloosa,
merrie uit 2011.

paardencoaching

Lars

Lars is een Fjord,
ruin uit 2012.

paardencoaching

Ravella

Ravella is een Schwarzwälder Fuchs, merrie uit 2007.